Du är så klart nyfiken på hur man kommer igång och paddlar fors med oss? Det finns flera vägar att komma igång om du är intresserad. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig rätt. Klubben har då och då prova-på tillfällen där man kan testa på lite med klubbens utrustning. Många lär sig genom att helt enkelt hänga med på olika paddlingar och får hjälp av andra paddlare. En väldigt bra början är våra inomhusträningar då man kan vänja sig vid kajakerna och träffa på vana paddlare, för att sedan ta sig ut i forsar tillsammans.

Absolut enklaste är så klart gå en kurs i forspaddling. Tyvärr har vi för närvarande inga forspaddlingskurser anordnade av klubben, men det finns fler företag i vår närhet som har roliga kurser för nybörjare. De närmaste i närheten av Gävle är:

I Ljusnans forsar har https://www.explore61n.se/ och https://upplevjarvso.se/ båda kurser i forspaddling

I Västerdalälven kring Dala-Floda har https://kajaktiv.se/aventyr-dalarna/forspaddling/ och https://www.farawayadventures.com/ flera kurser.

Finns fler möjligheter i Sverige och utomlands, exempelvis finns världsklasspaddling i vårt grannland Norge.

Kontakt gärna styrelsen om du har minsta fundering, för vi är så glada för varje person som är intresserad. Olika kontaktaktvägar hittar du här https://www.geflekanotklubb.se/klubbinformation/

Share