Årsmöte och medlemsmöte, tyck till

Igår genomfördes årsmöte, följt av ett medlemsmöte med stort intresse, åtminstone från de få närvarande (5 stycken). Nästa år hoppas vi på att just DU kommer på årsmöte, så vi inte får så mycket fika över. Vi behandlade sedvanliga punkter och fick en i delar ny styrelse, då Mike kliver in som ledamot istället för Micke. Åsa omvaldes som ledamot på två år. Simon som ordförande och Martin som vice i vardera ett år. Vi får även ha kvar Christer som revisor, som omvaldes på ett år. Linda fortsätter som sekreterare eftersom hon har ett år kvar. Er kassör blir ni inte av med så lätt eftersom jag valdes på två år förra året.

Året sammanfattades av Martin och vi har hunnit med många aktiviteter under 2015. Hilleviksläger, Forsbacka, säkerhetskurs, skolsamarbete och paddlingsresor m.m. Ekonomin ser tack vare insatserna kring Forsbacka och Hillevik., så speciellt tack till alla som bidragit där. Det största kostnaderna är materialinköp och hyra av Fjärranhöjder för inomhuspaddling.

Vi höll även ett medlemsmöte där vi diskuterade klubbens vision, mål och verksamhetsidé. Där behöver vi alla medlemmars synpunkter. Kika på presentationen https://docs.google.com/presentation/d/1B_DfAvfcK4Y7AeP7bpiM0Oi1LPoEAXrW6mLjl5Yd6lo/edit?usp=sharing och fundera på vad just du tycker klubben ska. Kommentera, mejla, skicka brev eller hör på annat sätt av er till någon i styrelsen, så vi tillsamman kan beskriva vad vi vill med vår roliga lilla klubb.

Tomas Gabrielsson

Share